Företagsprojekt

Arbetsplatser med smarta funktioner. Bostads- eller affärsområden med miljöer och hus som inspirerar. Verksamheter med former som talar och speglar. Där arbetsglädje och trivsel kan spira.

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med kommersiella beställare. Det började tidigt med kontorsprojekt och har fortsatt genom åren med både butiker, shoppingcenter, hotell, flygplatsterminaler och industrier av olika slag. Ibland handlar det om nybyggnader men lika ofta om till- eller ombyggnader, ibland både och.

Hyresgästanpassning är ett ofta återkommande önskemål. Det innebär att jag anpassar den nya lokalen till den befintliga verksamheten. Ibland bara som skiss, i ett tidigt skede, innan investeringsbeslutet tas. Att återanvända en befintlig byggnad eller lokal är alltid en spännande utmaning för en arkitekt, speciellt i dessa miljömedvetna tider. Och ska vi löpa linan ut så tar jag gärna hjälp av en kunnig inrednings- eller landskapsarkitekt. Bra och trivsamma lokaler uppskattas alltid av de anställda, vilket i långa loppet gynnar företaget.

Jag arbetar transparant vilket innebär att du är med i hela processen och slipper på det viset obehagliga överraskningar. Med andra ord, söker du en arkitekt i Stockholm eller kanske någon annanstans i Sverige för den delen, med ett personligt engagemang, som tänker både hållbart och långsiktigt och dessutom med lång erfarenhet från den kommersiella marknaden, så har du kommit rätt.

Stort eller ett lite mindre projekt – välkommen att höra av dig. Här kan du se några exempel på vad jag har gjort tidigare.