Privata projekt

En ny bostad som fungerar för såväl drömmar som behov. En om- eller tillbyggnad som ger svängrum och stimulerar fantasin. Små men sinnrika förändringar kan också göra mycket – fånga in solen på ett nytt sätt i trädgården och genom det få den till en mer välkomnande oas. Vad längtar du efter?

Det är alltid lika trevligt för mig som arkitekt att arbeta med privatpersoner och att tillsammans med dig omvandla dina husdrömmar till verklighet. Vissa kunder vet precis vad de vill, andra inte.  Att gå in i en byggprocess med ett öppet sinne tycker jag är en kvalitet i sig. Mitt jobb är att tänja på gränserna, ge råd och tips. Jag har frågorna och du har svaren. Jag arbetar transparant vilket innebär att du är med i hela processen och slipper på det viset obehagliga överraskningar.

Mycket handlar om ekonomi men lika viktigt är ambitionen och visionen. Mycket går att förverkliga i etapper, med alternativa material, med förenklingar eller med lite färre kvadratmeter.  Kunder är olika och förutsättningar varierar. Det är det som gör processen med privatpersoner så spännande.

Med andra ord, söker du en lyhörd, duktig och erfaren arkitekt i Stockholm (eller var som helst i Sverige för den delen), med ett personligt engagemang och ett öppet sinne, som tänker både hållbart och långsiktigt, så har du kommit rätt.

Du behöver inte ha någon färdig idé när du hör av dig till mig. Nytt och gränsöverskridande eller mer lågmälda former – jag hjälper dig med det mesta. Här är några exempel som kanske kan inspirera dig.